UN VIS IMPLINIT, CU AJUTORUL UNOR OAMENI MINUNATI

Oamenii au dorinte, au nevoi dar au si vise.Unele marete, altele intraznete.Pentru cei mai multi,visele se implinesc intr-o forma sau alta. Pentru un copil greu incercat de soarta, macinat de o boala crunta pe care medicii au catalogat-o invincibila, visul de a vedea marea a fost urcat pe culmile imposibilului atunci cand medicii au pus parafa ireversibila…,,IRECUPERABIL,,

          Insa Dumnezeu ii ocroteste pe oamenii cu suflet curat si le da putere. Visul de a vedea marea, s-a transformat pentru STANESCU NICOLETA -LAVINIA, in realitate, si asta numai datorita unor oameni cu suflet mare, cu inima plina de bunatate.

In numele LAVINIEI , multumesc tuturor celor care s-au implicat in realizarea acestui vis. Multumesc intregii echipe a U.C.M.R. care a inteles ca ceea ce pentru ei pare o normalitate, pentru LAVINIA friza imposibilul.

Va multumesc si eu dragi colegi! Va multumesc pentru ca in ultimii 14 ani, este prima data cand am vazut un zambet de fericire pe chipul LAVINIEI.

Dumnezeu sa fie alaturi de voi, pentru ca meritati!

Ene Petre

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>