„Mentor Mediare” – editia a V-a

30.08.2017 – 03.09.2017
Hotel ANA AIRPORT, Sibiu
Inscrieri pana la data de 15.08.2017!
20 de puncte fara taxa de curs – Stagiu-maraton de formare continua pentru mediatori 

Mentor Mediare” se adreseaza mediatorilor care vad in aceasta profesie o vocatie, profeseaza din si cu pasiune, cu responsabilitate pentru calitatea actului de mediere, respecta clientii si se respecta pe ei insisi, intelegand ca mereu avem ceva de invatat. In cadrul evenimentului, mediatori cu vasta activitate vor impartasi colegilor participanti din experienta lor proprie, propunandu-si un schimb concret de idei si bune practici utile cu adevarat mediatorilor profesionisti.

Nu in ultimul rand, asa cum ne-am obisnuit, vom imbina utilul cu placutul pentru a construi o retea de profesionalism si colegialitate, atat de necesara intre mediatori.

Mediatorii participanti obtin 20 de puncte de formare profesionala continua, in mod gratuit (fara taxa de curs). Termen de inscriere: 15 august 2017.

PROGRAM:
 Miercuri 30 august 2017 incepand cu ora 12:00: Sosirea si inregistrarea participantilor
 Joi-vineri 31 august – 1 septembrie 2017: Cursuri oferite in mod gratuit de Scoala de Formare F.M.M.M. Romania. Cursurile sunt acreditate de Consiliul de Mediere din Romania si asigura 16 puncte profesionale din cele 20 obligatorii anual.

-Tehnici de analiză a conflictului – Mugur Bogdan Mitroi (FMMM România)
– Structura comunicării, tipuri și tehnici de comunicare – Valentin Dragoș Biro (FMMM România)
– Particularităţile medierii în domeniul penal – Gabriela Ichim (FMMM România)
– Pregătirea mediatorului, de la teorie la practică – Marina-Ioana Alexandru (FMMM România)
– Teorie și practică în medierea disputelor succesorale și a celor privind transferul dreptului de proprietate – Anca Iacob (FMMM România)
– Taxe de timbru aplicabile în cazul acordurilor de mediere – Ștefan Nicolae Ștef, Madalina Mitroi (FMMM Romania)
– Primii pasi in dezvoltarea biroului de mediere – Elena Liliana Aldea (FMMM Romania)
– Ce notiuni de drept trebuie sa cunoasca mediatorul? – Rodica Cociu-Anghel (FMMM Romania)
Repartizarea participantilor la cursurile de mai sus se va realiza dupa data inscrierii individuale, pe baza formularului de inscriere si evaluare si a selectiei efectuate de comisia formatorilor FMMM Romania.

 Sambata 2 septembrie 2017, orele 09:00-18:00: Sesiune de workshop-uri interactive (pentru care se vor acorda 4 puncte profesionale). Agenda completa si programul de desfasurare vor fi actualizate periodic ulterior.
 Duminica 3 septembrie 2017: Plecarea participantilor.
Costurile hoteliere și logistice:

Procedura de inscriere la eveniment:

Formularul de inscriere se completeaza si se transmite la adresa de e-mail [email protected]m, insotit de dovada platilor avansului pentru serviciile hoteliere si a costurilor logistice (nu se vor lua in considerare formularele de inscriere transmise fara confirmarea platii costurilor mentionate). Descarcarea formularului de inscriere se face accesand link-ulhttp://www.fmmm.ro/pdf/Formular%20inscriere%20Mentor%20Mediare%202017.doc.
ATENȚIE !!! Locurile fiind limitate, confirmarea inscrierii se face numai dupa transmiterea dovezii platii sumelor mentionate mai sus, la adresa de e-mail [email protected]m.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 15 AUGUST 2017
Web-site: www.starseu.eu
E-mail: [email protected]m
Persoane de contact: 0745767060 – Rodica Cociu-Anghel
0722239261 – Madalina Mitroi

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>