MENTOR MEDIARE – EDIȚIA A IV-A, 2016

„MENTOR MEDIARE”- EDIȚIA A IV-A, 2016
„Experientia docet – Experiența este cel mai bun profesor”
-Stagiu-maraton de formare profesionala continua pentru mediatori (20 puncte)-
24.08.2016 – 28.08.2016
Hotel Rozmarin, Predeal
Inscrieri la [email protected]

„Mentor Mediare” se adreseaza mediatorilor care vad in profesie o vocatie. Aflat la a 4-a editie anuala consecutiva, „Mentor Mediare” 2016 continua tradiția ce a caracterizat toate edițiile anterioare, axandu-se exclusiv pe aspectele practice si concrete ce vizeaza direct birourile de mediator, oferind un continut unic prin calitatea si cantitatea informatiilor. Asa cum ne-am obisnuit, vom imbina utilul cu placutul pentru a construi o retea de profesionalism si colegialitate.

Intreg evenimentul se va concentra pe tematici de dezvoltare personala a calitatilor unui bun mediator. Ne vom folosi de invatarea prin joc si colaborare, cea mai eficienta tehnica de training.

Cum umorul, dezinvoltura, abilitatile de comunicare in public si echilibrul sunt primele calitati ale mediatorilor, ne propunem ca, intr-un cadru informal, sa ne cunoastem ca profesionisti stransi din toata tara, dar si ca oameni, sa ne descoperim calitatile si sa ne imbunatatim abilitatile.

Concursuri, tombole, surprize, premii si socializare colegiala vor sprijini atmosfera evenimentului, ca in fiecare dintre evenimentele anterioare. O prima surpriza va fi premierea celei mai bune imitatii a scenetelor din filmuletele de promovare a evenimentului – „Recunoaste mediatorul”!

Un nou eveniment de continut, nu de forma, continuand proiectele profesionale si profesioniste ale U.C.M.R., care au adus in mod constant, in ultimii ani, inovatie si substanta in domeniul medierii.

Mediatorii participanți obțin 20 de puncte de formare profesională continuă, in mod gratuit (fara taxa de curs). Termen de înscriere: 15 iulie 2016. Descarcati formularul de inscriere aici:http://www.ucmro.ro/index.php?modul=pagini&pid=20.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>