“MENTOR MEDIARE” – EDITIA A III-A, 2015 – cursul „TEORIE SI PRACTICA IN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE SI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE”

Vrei sa iti imbunatatesti abilitatile necesare interpretarii informatiilor utile in mediere si identificarea modalitatilor de gestionare a conflictului raportat la notiunile esentiale de drept succesoral si despre actele translative de proprietate, legislatia in vigoare si oportunitatea interventiei prin mediere?

Te invit sa te inscrii la “MENTOR MEDIARE” – EDITIA A III-A, 2015, pentru a te dezvolta professional si a participa la cursul „TEORIE SI PRACTICA IN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE SI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE”.

Cursul se adreseaza in special mediatorilor ce nu au studii juridice precum si mediatorilor interesati sa-si imbunatateasca tehnicile si practicile profesionale.

Unele dintre subiectele  abordate  vor fii: Mostenirea — conditii generale. Devolutiunea legala a mostenirii. Transmisiunea mostenirii; Partajul succesoral; Acordul de mediere in materie succesorala; Promisiunea si contractual de vanzare-cumparare. Alte tipuri de acte translative de proprietate; Acordul de mediere ce are ca obiect transferul dreptului de proprietate.

„MENTOR MEDIARE” este un eveniment de FORMARE CONTINUA GRATUITA PENTRU MEDIATORI, organizat de Asociatia Mediatorilor S.T.A.R.S. si Scoala de Formare F.M.M.M. ROMÂNIA, in parteneriat cu UNIUNEA CENTRELOR DE MEDIERE DIN ROMÂNIA..

Detalii cu privire la program si formular de inscriere gasiti accesand link-ul: http://www.ucmro.ro/index.php?modul=pagini&pid=20

La sfârşitul cursului fiecare participant primeşte un certificat de absolvire si suportul de curs. Cursul beneficiază de 16 – 20 puncte de formare profesională, iar termenul de inscriere este de 01 AUGUST 2015

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>