MARATONUL MUSTULUI – EDITIA A 4-A

REVISTA “MEDIEREA, TEHNICA SI ARTA” A SARBATORIT LA maraton 2015 - 1 maraton 2015 - 2 maraton 2015 - 3 maraton 2015 - 4 maraton 2015 - 5 maraton 2015 - 6 maraton 2015 - 7 maraton 2015 - 8 maraton 2015 - 9 maraton 2015 - 10 maraton 2015 - 11 maraton 2015 - 12

La 5 ani de la infiintare, revista „Medierea Tehnica si Arta” a sarbatorit la Belis, jud. Cluj, intre 6-8 noiembrie 2015, prin organizarea celei de-a patra editii a evenimentului anual „Maratonul Mustului”, in cadrul campaniei C.R.E.D. (Copiii Rad Eu Daruiesc), in parteneriat cu Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.).
Evenimentul devenit traditie isi propune sa dam inapoi caldura cu care revista a fost inconjurata si a crescut. Responsabilitatea implicarii si sustinerea comunitatii sunt valori pe care le integram in prezent.
Ca si in editiile anterioare, la aceasta a patra editie consecutiva a “Maratonului Mustului”, mediatorii din toata tara au fost invitati la concursul anual de gatit pe echipe, urmat de donatia de alimente si produse catre Centrul de Plasament nr. 8 din Huedin.
Astfel, mediatorii prezenti s-au mobilizat exemplar si s-au intrecut intr-o proba de maiestrie culinara, fiecare echipa pregatind propria reteta de sarmale, care au fost apoi degustate si apreciate de toti participantii.
De asemenea, participantii au contribuit financiar in vederea achizitionarii de alimente, produse sanitare si de igiena care au fost donate pentru copiii institutionalizati in cadrul Centrului de Plasament nr. 8 din Huedin.
Organizatorii adreseaza multumiri tuturor participantilor care au inteles ca, prin implicarea lor, putem aduce o bucurie unor semeni!

Revista profesionala “Medierea Tehnica si Arta”, infiintata in 2010 de F.M.M.M. Romania, este singura revista lunara profesionala de mediere din Europa editata bilingv romano-engleza.
S.T.A.R.S. – Social Training and Antreprenorial Research Society, asociație afiliată Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, a fost infiintată cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metoda de evolutie individuala si sociala.
Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.) este federatia nationala infiintata in 2005, reunind asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara.

Contact: www.mediereatehnicasiarta.ro
[email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>