Lansare de carte „Să înțelegem medierea. Medierea, unealtă pentru societatea civilă” Volumul al 4-lea – Culegere de spețe în mediere comentate

Lansare de carte

„Să înțelegem medierea. Medierea, unealtă pentru societatea civilă”

Volumul al 4-lea – Culegere de spețe în mediere comentate

Sambata 28 mai 2016, ora 11:00
BUCURESTI, LIBRARIA EMINESCU, BLD. ELISABETA, NR. 16, SECT. 3

Sambata 28 mai 2016 ora 11:00 va avea loc lansarea culegerii de spețe în mediere comentate „Să înțelegem medierea. Medierea, unealta pentru societatea civila”.

La eveniment vor participa co-autorii, mediatori profesioniști din cadrul Uniunii Centrelor de Mediere din România (U.C.M.R.): Elena-Liliana Aldea, Marina-Ioana Alexandru, Aurora Cirlig, Rodica Cociu-Anghel, Petre Ene, Lidia Frunza, Anca Iacob, Gabriela Ichim, Victoria Graur, Ramona-Mariana Kreuziger, Laurentiu Manole, Mirela-Liusiana Merlusca, Madalina Mitroi, Mugur Mitroi, Violeta-Maria Pop, Valentina Popescu, Ana-Maria Tuluc, Oana-Bianca Visan.

Continuand proiectele profesionale ale U.C.M.R. care au adus in mod constant in ultimii ani inovatie si substanta in domeniul medierii, aparitia celui de-al 4-lea volum al culegerii de spete comentate reprezinta demersul unor mediatori cu ani de practică în domeniul medierii de a aduce in atentia publicului si profesionistilor romani experienta si bagajul lor informational, prezentate pe intelesul tuturor si dezvaluind in esenta munca unui mediator.

Lucrarea este întemeiată pe experiența mediatorilor co-autori care împărtășesc cititorilor spețe concrete din propria practică de ani de zile ca mediatori, dovedind că sunt buni cunoscători ai activității de zi cu zi din birourile de mediator.

Pentru publicul larg, cartea descrie cazuri concrete care au fost soluționate prin procedura de mediere, un orizont de “intersecție” pe care lumea începe să îl descopere, ajutându-l să devină expert în selectarea informațiilor utile.

Un volum necesar mediatorilor profesioniști români si publicului larg:
Exemple de spețe mediate din toate domeniile vieții curente
Tehnici de mediere aplicate în situații neconventionale
Comentarii asupra particularităților cazurilor
Autorii au pornit de la premisa ca managementul conflictului a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi, in conditiile in care conflictul este un factor permanent al existentei si evolutiei sociale.

Medierea este calea care oferă acest răspuns unei probleme curente a societății: severa lipsă de comunicare.

culegere vol 4

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>