Formare in mediere

Flyer curs FMMMFoto manual FMMMIMAG1906

Curs de formare initială în profesia de mediator

în

CONSTANȚA –

24 MAI – 06 IUNIE 2021

Poate deveni mediator orice persoana care are studii superioare, indiferent de profesia de bază și care are minim 3 ani de vechime în muncă.

Cursul de formare a mediatorilor îmbină abordarea teoretică (aprox. 30%) și exercițiile practice (aprox. 70%), exerciții ce au ca scop familiarizarea cursantului cu medierile reale și obiecțiile ce pot aparea pe parcursul acestora. Se studiază noțiuni pentru înțelegerea și aplicarea medierii (mediere, analiza conflictului, comunicare, negociere, drept), corelat cu punerea în practică imediata a cunoștințelor dobândite. La finele cursului, participanții își dezvoltă și aplică abilitățile de management al conflictelor prin tehnici de mediere, putând profesa ca mediator autorizat.

Cursurile sunt autorizate de Consiliul de Mediere din România în baza legii nr. 192/2006 privind medierea, cu respectarea Standardului de Formare a Mediatorului. Cursul, cu durata de 80 de ore. Se desfășoară pe parcursul a 2 săptămâni, program zilnic 14:00-20:00 și se finalizează cu un examen de absolvire.

F.M.M.M. Romania (www.fmmm.ro) s-a afirmat ca un reper elitist de calitate și competență în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști, precum și al cursurilor de management al conflictelor. Școala beneficiază de experiența remarcabilă a unor formatori care activează ca mediatori de la introducerea profesiei în România acum cca 13 ani. Echipa FMMM are o vastă experiență în practicarea și training-ul metodelor ADR (Alternative Dispute Resolution), toți formatorii fiind implicați de-a lungul anilor în diverse proiecte de training, coaching și mentoring în cadrul cărora au aplicat expertiza dobândită în ani de practică.

Calitatea și experiența sunt dovedite prin certificările internaționale obținute de la organizații de referință din domeniul ADR, precum Federal Mediation and Conciliation Service (Washington DC, S.U.A.) si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation (Londra, Marea Britanie).

 • Calitatea formării și a competențelor dobândite;
 • Experiența practică și vechimea formatorilor;
 • Singura școală cu certificări internaționale în domeniul medierii și co-medierii;
 • Materialele complete oferite cursanților în kitul de curs:

Persoana de contact pentru înscriere la curs și detalii

Anca Iacobtel. 0722-66.05.04,

email[email protected]

  Inscriere

  Numele si prenumele*

  Adresa de email*

  Telefon*

  Adresa*

  Mesaj

  SE POT ORGANIZA CURSURI DE FORMARE MEDIATORI ȘI ÎN ALTE LOCALITĂȚI, UNDE SE FORMEAZĂ GRUPE DE CURSANȚI, ÎN URMA ÎNSCRIERII PE SITE.