Formare continua in mediere

IMAG1908

Măiestria reprezintă un cumul de eșecuri, intreruperi, reveniri la obiceiuri vechi, descoperiri, castiguri mici gradate, succese inconștiente sau semiconstiente. Pentru a te menține în etapa competenței neconștientizate, a maiestriei, este nevoie de o pregătire intensa continua.

Va astept la cursul de Teorie și practică în medierea disputelor succesorale și a celor privind transferul dreptului de proprietate pentru ca împreună să ne dezvoltăm abilitățile de a intui, a anticipa, a prevedea, abilități necesare atingerii maiestriei.

Curs de formare continua pentru mediatori

“TEORIE SI PRACTICA IN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE SI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE”

        Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi, certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie – organizeaza cursul “TEORIE SI PRACTICA IN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE SI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Cursul se adreseaza in special mediatorilor ce nu au studii juridice precum si mediatorilor interesati sa-si imbunatateasca tehnicile si practicile profesionale. Cursul are ca obiectiv dobandirea abilitatilor necesare interpretarii informatiilor utile in mediere si identificarii modalitatilor de gestionare a conflictului raportat la notiunile esentiale de drept succesoral si despre actele translative de proprietate, legislatia in vigoare si oportunitatea interventiei prin mediere.

Subiecte abordate:

  • Mostenirea — conditii generale. Devolutiunea legala a mostenirii. Transmisiunea mostenirii
  • Partajul succesoral
  • Acordul de mediere in materie succesorala
  • Promisiunea si contractual de vanzare-cumparare. Alte tipuri de acte translative de proprietate
  • Acordul de mediere ce are ca obiect transferul dreptului de proprietate

Cursul este organizat sub forma de activitati teoretico-practice interactive, instruirea in plan teoretic prin predare fiind corelata cu punerea in practica imediata a informatiilor acumulate. Role-play-ul este cea mai buna cale de a te pregati pentru mediere, intrucat un mediator cu experienta iti va spune care argument este mai puternic si iti va sugera cele mai bune tehnici si intrebari pentru diminuarea conflictului.

La sfârşitul cursului fiecare participant primeşte un certificat de absolvire si suportul de curs. Cursul se organizeaza in limita a minim 10 participanti, ordinea de inscriere fiind ordinea transmiterii cererii de inscriere.

Cursul este autorizat de Consiliul de Mediere şi beneficiază de 16 puncte de formare profesională.

Cost instruire – 500 lei/cursant (mediatorii din Constanta beneficiaza de reducere)

Program curs succesiuni 2014

Mai multe relatii si inscrieri la tel: 0722660504, la email: [email protected] sau in sectiunea contact a site-ului

Inscriere

Numele si prenumele*

Adresa de email*

Telefon*

Adresa*

Curs 1Curs 2

Mesaj