Formare continua in mediere

IMAG1908

Măiestria reprezintă un cumul de eșecuri, întreruperi, reveniri la obiceiuri vechi, descoperiri, câștiguri mici gradate, succese inconștiente sau semiconștiente. Pentru a te menține în etapa competenței neconștientizate, a măiestriei, este nevoie de o pregătire intensă continuă.

Vă aștept la cursul de Teorie și practică în medierea disputelor succesorale și a celor privind transferul dreptului de proprietate pentru ca împreună să ne dezvoltăm abilitățile de a intui, a anticipa, a prevedea, abilități necesare atingerii măiestriei.

Curs de formare continuă pentru mediatori

“TEORIE ȘI PRACTICA ÎN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE ȘI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE”

        Școala de Formare în Mediere Mugur Mitroi, certificată de organizații de referință din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie – organizează cursul “TEORIE ȘI PRACTICĂ ÎN MEDIEREA DISPUTELOR SUCCESORALE ȘI A CELOR PRIVIND TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Cursul se adresează în special mediatorilor care nu au studii juridice precum și mediatorilor interesați să-și îmbunătățească tehnicile și practicile profesionale. Cursul are ca obiectiv dobândirea abilităților necesare interpretării informațiilor utile în mediere și identificării modalităților de gestionare a conflictului raportat la noțiunile esențiale de drept succesoral și despre actele translative de proprietate, legislația în vigoare și oportunitatea intervenției prin mediere.

Subiecte abordate:

 • Moștenirea — condiții generale. Devoluțiunea legală a moștenirii. Transmisiunea moștenirii
 • Partajul succesoral
 • Acordul de mediere în materie succesorală
 • Promisiunea și contractul de vânzare-cumpărare. Alte tipuri de acte translative de proprietate
 • Acordul de mediere ce are ca obiect transferul dreptului de proprietate

Cursul este organizat sub forma de activități teoretico-practice interactive, instruirea în plan teoretic prin predare fiind corelată cu punerea în practica imediată a informațiilor acumulate. Role-play-ul este cea mai bună cale de a te pregăti pentru mediere, întrucât un mediator cu experiență îți va spune care argument este mai puternic și îți va sugera cele mai bune tehnici și întrebări pentru diminuarea conflictului.

La sfârşitul cursului fiecare participant primeşte un certificat de absolvire si suportul de curs. Cursul se organizează în limita a minim 10 participanți, ordinea de înscriere fiind ordinea transmiterii cererii de înscriere.

Cursul este autorizat de Consiliul de Mediere şi beneficiază de 16 puncte de formare profesională.

Cost instruire – 500 lei/cursant (mediatorii din Constanța beneficiază de reducere)

Program curs succesiuni 2014

Mai multe relații și înscrieri la tel: 0722660504, la email: [email protected] sau în secțiunea contact a site-ului

  Inscriere

  Numele si prenumele*

  Adresa de email*

  Telefon*

  Adresa*

  Curs 1Curs 2

  Mesaj