Cursuri

Curs de formare initiala in profesia de mediator

in CONSTANTA,

in perioada 07 – 20  OCTOMBRIE 2019.

Poate deveni mediator orice persoana care are studii superioare, indiferent de profesia de baza, si care are minim 3 ani de vechime in munca.

Cursul de formare a mediatorilor imbina abordarea teoretica (aprox. 30%) si exercitiile practice (aprox. 70%), exercitii ce au ca scop familiarizarea cursantului cu medierile reale si obiectiile ce pot aparea pe parcursul acestora. Se studiaza notiuni pentru intelegerea si aplicarea medierii (mediere, analiza conflictului, comunicare, negociere, drept), corelat cu punerea in practica imediata a cunostintelor dobandite. La finele cursului, participantii isi dezvolta si aplica abilitatile de management al conflictelor prin tehnici de mediere, putand profesa ca mediator autorizat.

Cursurile sunt autorizate de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 privind medierea, cu respectarea Standardului de Formare a Mediatorului. Cursul, cu durata de 80 de ore. Se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani, program zilnic 14:00-20:00 si se finalizeaza cu un examen de absolvire.

F.M.M.M. Romania (www.fmmm.ro) s-a afirmat ca un reper elitist de calitate si competenta in domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesionisti, precum si al cursurilor de management al conflictelor. Scoala beneficiaza de experienta remarcabila a unor formatori care activeaza ca mediatori de la introducerea profesiei in Romania acum cca 13 ani. Echipa FMMM are o vasta experienta in practicarea si training-ul metodelor ADR (Alternative Dispute Resolution), toti formatorii fiind implicati de-a lungul anilor in diverse proiecte de training, coaching si mentoring in cadrul carora au aplicat expertiza dobandita in ani de practica.

Calitatea si experienta sunt dovedite prin certificarile internationale obtinute de la organizatii de referinta din domeniul ADR, precum Federal Mediation and Conciliation Service (Washington DC, S.U.A.) si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation (Londra, Marea Britanie).

 • Calitatea formarii si a competentelor dobandite;
 • Experienta practica si vechimea formatorilor;
 • Singura scoala cu certificari internationale in domeniul medierii si co-medierii;
 • Materialele complete oferite cursantilor in kitul de curs:

Persoana de contact pentru inscriere la curs si detalii

Anca Iacobtel. 0722-66.05.04,

email[email protected]

  Inscriere

  Numele si prenumele*

  Adresa de email*

  Telefon*

  Adresa*

  Mesaj

  SE POT ORGANIZA CURSURI DE FORMARE MEDIATORI SI IN ALTE LOCALITATI, UNDE SE FORMEAZA GRUPE DE CURSANTI, IN URMA INSCRIERII PE SITE.