Despre mine

Mediator

Titular al Biroului de Mediator Anca Iacob, cu autorizatie eliberata de catre Consiliul de Mediere in anul 2009, pun la dispozitia clientilor servicii de mediere, in toate tipurile de conflicte (civile, familie, comerciale, penal, insolventa, asigurari, etc.), anterior, in timpul si ulterior apelarii la instanta de judecata.

Apeland la serviciile biroului de mediator Anca Iacob aveti posibilitatea de a va solutiona disputele in mod eficient si durabil, la costuri si intr-o durata de timp rezonabile.

Training, mentoring

Sunt formator principal, evaluator si examinator, acreditat de Consiliul de Mediere, in cadrul Scolii de Formare Mugur Mitroi – FMMM Romania. Detin o vasta experienta in practicarea si trainingul metodelor ADR (Alternative Dispute Resolution), fiind implicata in diverse proiecte de training, coaching si mentoring, in cadrul carora am aplicat experienta dobandita in ani de practica.

FMMM Romania s-a afirmat ca un reper elitist de calitate si competenta in domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesionisti, precum si al cursurilor de management al conflictelor.
http://www.fmmm.ro/home/-colaboratori.html

Arbitru

Arbitru al Curtii de Arbitraj STARS, o noua institutie permanenta de arbitraj in peisajul juridic romanesc, partenerul in solutionarea eficienta si corecta a litigiilor. Arbitrajul este singura dintre metodele alternative de solutionare a litigiilor unde solutia, data de un tert impartial, este obligatorie si executorie.

http://www.starseu.eu/arbitri/