Despre mine

MEDIATOR

Sunt mediator autorizat prin hotărârea nr. 07 din data 07.11.2009 a Consiliului de Mediere, autorizaţie seria A nr 01189 eliberată la data de 30.07.2010. Peste 10 ani de practică în soluționarea conflictelor prin mediere s-au concretizat prin înțelegeri ale părților participante cu privire la conflicte civile (familie, succesiune, comerciale, protectia consumatorului, malpraxis, litigii de muncă) și conflicte penale, anterior, în timpul și ulterior apelării la instanța de judecată.

https://www.cmediere.ro/corpul-profesional-al-mediatorilor/judet-15/letter-9/status-1/

TRAINING, MENTORING

Sunt formator principal, evaluator și examinator, acreditat de Consiliul de Mediere, în cadrul Școlii de Formare Mugur Mitroi – FMMM Romania. Dețin o vasta experiență în practicarea și trainingul metodelor ADR (Alternative Dispute Resolution), fiind implicată în diverse proiecte de training, coaching și mentoring, în cadrul cărora am aplicat experiența dobandită în peste un deceniu de practică.

FMMM România s-a afirmat ca un reper elitist de calitate și competență în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști, precum și al cursurilor de management al conflictelor.

https://fmmm.ro/formare-in-mediere-mugur-mitroi-2/colaboratori/

ARBITRU

Arbitru al Curții de Arbitraj STARS, o nouă institutie permanentă de arbitraj în peisajul juridic românesc, partenerul în solutionarea eficientă și corectă a litigiilor. Arbitrajul este singura dintre metodele alternative de soluționare a litigiilor unde soluția, dată de un terț imparțial, este obligatorie și executorie.

http://www.starseu.eu/arbitri/