Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator (PL-x 483/24.10.2016)

Utima etapa – publicarea in Monitorul Oficial a Legii de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator!

Avem o lege care are viziunea UCMR, viziune care a rezistat testului timpului, viziune care si-a dovedit calitatea si care se continua si dupa noi. Asta inseamna valoare!

Urmeaza implementarea prevederilor acesteia – acordul de mediere titlu executoriu a carei legalitate este atestata de un avocat sau de notarul public; functionarea Institutului pentru Formare Continua in Mediere; etapele de formare continua – mediatorii indrumatori si mediatorii aflati in prima etapa de formare continua; restituirea a jumatate din taxa judiciara de timbru deja achitata in cauzele exceptate de la restituire, posibilitatea solicitarii anchetei psihosociale de catre mediator etc.

A fost un efort de echipa, o dovada a faptului ca poate exista colaborare si unitate de efort si vointa.

Aveti mai jos link-ul care cuprinde textul proiectului de lege promulgat de presedinte si care urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial.

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2016/pr483_16__1_.pdf?fbclid=IwAR0eN0xmP-7nhFTc8U-qToAMLZeLzBDrIPe9spAb5-iYxoeDY1WaqnAaKxk

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>