Consiliul de Mediere din România și cel din Republica Moldova intră într-o nouă etapă de parteneriat

Seminariile si conferintele ce au ca tema principala „medierea” la nivel international, dezvolta relatii profesionale si institutionale benefice pentru profesia pe care o reprezentam. Concretizarea unei asemenea relatii, o gasiti relatata in comunicatul de pe site-ul Consiliului de Mediere.

Consiliul de Mediere din România și cel din Republica Moldova intră într-o nouă etapă de parteneriat

Astăzi,  24 noiembrie 2017, cu prilejul ședinței ordinare a lunii noiembrie, Consiliul de Mediere din România l-a avut oaspete pe domnul Andrei BĂLAN, Președintele Consiliului de Mediere din Republica Moldova, inițiativă aflată sub egida evenimentului intitulat Forumul Republica Moldova – România în domeniul Justiției, Ediția a II-a, ce are loc în zilele acestea, în București, sub președinția Ministerelor Justiției din cele două țări.

Cu acest prilej, între Consiliul de Mediere din România și cel din Republica Moldova s-a semnat un nou protocol instituțional, ca parte a acțiunii de colaborare ce se desfășoară între 13 entități naționale din România, cu corespondentul lor din Republica Moldova.

Începând cu ora 12:00, reprezentanții celor două instituții au susținut conferința de presă comună, momentul fiind preluat de reprezentanții mass-media acreditați la eveniment.

Reprezentanții Consiliului de Mediere din România, în asentiment fiind cu confrații din Republica Moldova, au convingerea că acest eveniment deschide orizontul unei noi etape de colaborare, etapă definitorie pentru viitorul profesiei de mediator de pe cele două maluri ale Prutului.

Mugur Bogdan MITROI

Președintele Consiliului de Mediere din România

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>