Conferința Națională a Mediatorilor – „2006 – 2016, 10 ani de lege a medierii”

Conferința Națională a Mediatorilor – „2006 – 2016, 10 ani de lege a medierii”

În data de 27.05.2016, intre orele 08.30 -13.30, Consiliul de Mediere organizează Conferința Națională a Mediatorilor – „10 ani de mediere in slujba Drepturilor Omului”, în conformitate cu secțiunea 5 din Statutul profesiei de mediator, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 39/2015.

Evenimentul va avea loc în București, la Parlamentul României, sala Avram Iancu si se va desfășura in parteneriat cu Comisia pentru Drepturile Omului, Culte si Minorități din Senatul României.

Vor fi invitați „ambasadori ai medierii” si vor participa organele de conducere ale corpului profesional al mediatorilor (CPM) si reprezentanții CPM de pe lângă Curțile de Apel. Participarea este gratuită și se acordă 5 puncte profesionale pentru mediatori.

Confirmările se fac la adresa de e-mail: [email protected], pana la data de 30 aprilie 2016. Pentru accesul in clădirea Parlamentului este necesar sa fie comunicate seria si numărul actului de identitate.

Consiliul de mediere

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>