Alteța Sa Regală Principele Radu al României prezent la Conferința Națională a Mediatorilor

casa regala

Astăzi, 12 aprilie, la Palatul Elisabeta, la invitația Alteței Sale Regale Principele Radu al României, a avut loc o întâlnire de lucru cu domnul Mugur Bogdan Mitroi Preşedintele Consiliului de Mediere.

În cursul întâlnirii, s-a discutat despre istoricul și perspectivele profesiei de mediator, și despre noul plan de dezvoltare al Consiliului de Mediere. De asemenea, s-au conturat proiecte prin care relațiile dintre Familia Regala a României și Corpul Profesional al Mediatorilor să poată fi întărite.

La finalul întâlnirii, Alteța Sa Regala a acceptat invitația de a participa la Conferința Națională a Mediatorilor –„10 ani de mediere in slujba Drepturilor Omului”, iar Preşedintele Consiliului de Mediere a primit invitația de a participa la sărbătorirea a 150 de ani de Dinastie, ce va avea loc în 10 Mai, la Castelul Regal Peleș.”

Consiliul de mediere

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>