Cât costă zâmbetul copilului tău?

            Părinții sunt în mod natural preocupați de siguranța și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Aceștia au îndatorirea de a-i crește în condiții care să le asigure evoluţia fizică, mentală, spirituală, morală și socială, în mod echilibrat, chiar dacă nu locuiesc împreună, fiind divorțați ori în fost parteneriat civil.
 
            Cu trecerea timpului programul copilului poate suferi modificări, iar în consecință vizitele părintelui care nu locuiește cu copilul urmează a fi modificate. Aici intervine rolul mediatorului de a asista părinții și de a le oferi îndrumările necesare, ținând cont de specificul fiecărei familii și mai ales de interesul superior al minorului, pentru a găsi cele mai bune soluții în a se adapta la noua realitate.
 
            Ședințele de mediere, pot fi organizate la biroul de mediere, în condițiile respectării tuturor condițiilor de protejare a sănătății sau online, folosindu-ne și utilizând tehnologia existentă. Înțelegerea părinților va fi consemnată într-un acord de mediere, care va fi depusă la instanța de judecată competentă pentru consfințire.
 
           Părinții pot fi însoțiți de avocați, în ședințele de mediere, asigurându-le astfel consilierea juridică necesară.
 
           Orice modificare a înțelegerii inițiale între părinți datorată situaţiei epidemiologice în care ne aflam, se face asigurând scopul și spiritul respectării drepturilor și îndatoririlor părintești, dar în special interesului superior al copilului.
 
           Pentru orice informații aveți nevoie, apelați la mediator, pentru facilitarea comunicării, identificarea problemelor, analizarea opțiunilor și găsirea consensului în disputele privind exercitarea autorității părintești.
 
                                                                           
                                                                            ANCA IACOB – mediator
Tel: 0722660504
Sediu birou: Constanta, str. Soveja nr. 53 bl. I4 sc. C ap. 22 parter

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>